sv
Meny

Arbeta på Quick Office

Quick Office befinner sig i en expansionsfas och söker fler Kontorsvärdar både för heltid- och deltidsanställning.

KONTORSVÄRD, deltid
Att vara Kontorsvärd hos Quick Office innebär att man är ansvarig för den dagliga driften av kontorshotellet. Det är många olika och varierande arbetsuppgifter bl.a. ansvara för receptionen, ta emot och ge service till hyresgäster och besökare, beställa och servera förtäring vid möten, se till att kontorets allmänna utrymmen är snygga och representativa, hantera in- och utflyttning av hyresgäster, visning av kontoret för potentiella kunder, posthantering samt övriga administrativa arbetsuppgifter.

Som Kontorsvärd är man en mycket viktigt del i våra hyresgästers vardag och därför blir Kontorsvärdens personliga engagemang och känsla för kundernas behov en viktig del av verksamheten.

Som deltidsanställd Kontorsvärd arbetar du vid de tillfällen när våra ordinarie Kontorsvärdar inte är på plats, eller då det är hög arbetsbelastning och vi behöver vara flera på plats. Tjänsten är på 20 timmar per vecka, men vi vill att du har möjlighet att arbeta heltid vid behov i samband med frånvaro och semestrar. Vi ser gärna att du är flexibel och kan ställa om med kort varsel.
Som Kontorsvärd på heltid avser arbetet vanligtvis att du ansvarar över det kontorshotell som du bemannar.

Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som med ett vänligt bemötande ger bästa möjliga service till våra kunder. Det är också viktigt att du är flexibel, stresstålig, noggrann och strukturerad samt trivs att arbeta under eget ansvar.

Mer om Quick Office
Vi har kontorshotell på flera adresser runt Stockholm, se quickoffice.se. Din arbetsplats kan därför variera mellan dessa eller på nya adresser i samband med expansionen.

Ansökan
Låter tjänsten som Kontorsvärd hos Quick Office intressant? Skicka din ansökan med personligt brev och CV till helen@quickoffice.se snarast.
Vi har begränsad möjlighet att besvara frågor per telefon därför ber vi dig maila eventuella frågor till helen@quickoffice.se så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.
Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och avser att tillsätta de lediga tjänsterna under juli-aug 2017.

Välkommen med din ansökan!

Web_20161021_QuickOfficeGloben_02web_20161021_quickofficegloben_03